DEOundervisning

Materialer og forløb til undervisning i EU

DEO - EU-debat

Debatmøder, bøger og rejser

Privatlivspolitik

Hjemmesiden anvender kun nødvendige cookies , læs mere her

Mødepakker

Demokrati i Europa Oplysningsforbundet (DEO) arrangerer hvert år mere end 50 offentlige møder og 6-10 politiske rejser om EU, demokrati og Europa. Fire gange om året udgiver vi en debatbog i serien Samfundstanker, der giver baggrund og analyser af et aktuelt europæisk tema eller problem. Derudover laver vi undervisningsmateriale og efteruddannelse for undervisere.

Hvis du er interesseret i at arrangere et debatmøde om et af de temaer, vi arbejder med, kan vi hjælpe med flere forskellige dele af arbejdet.

Du kan kontakte de fleste af vores eksperter her på siden, hvis det drejer sig om oplæg:

Hvis du er interesseret i et samarbejde eller en mødepakke, kan du kontakte DEO's sekretariat og høre nærmere om priser og muligheder. Vi arbejder non-profit for at skabe EU-debat for alle borgere i hele landet og skal ikke have noget økonomisk overskud ud af vores samarbejder.

Kontakt DEO
Demokrati i Europa Oplysningsforbundet (DEO)
Tlf. 70 26 36 66
Mail: info@deo.dk
www.deo.dk 

Søg foredrag ud fra emneord

Foredrag og foredragsholdere kan også søges ved brug af 'Søg' funktionen
på toppen af siden.

Om EUforedrag.dk

EUforedrag.dk er formidler mellem arrangør og foredragsholder. Det koster ikke noget, at blive repræsenteret på EUforedrag.dk, ligesom det ikke koster noget for arrangører, at få kontakt til en foredragsholder på EUforedrag.dk.

Vi anvender kun nødvendige cookies på denne hjemmeside

Læs mere