DEOundervisning

Materialer og forløb til undervisning i EU

DEO - EU-debat

Debatmøder, bøger og rejser

Privatlivspolitik

Hjemmesiden anvender kun nødvendige cookies , læs mere her

Book dette foredrag

Europa skal til valg

– perspektiver fra 6 års Europarejser

Et foredrag af Vores Europa - Elena Askløf og Peter Laugesen

I foredraget svarer vi på spørgsmålet; hvad er det for et Europa, der skal til Europa-Parlamentsvalg i maj 2019? Vi vil fortælle historier, vise film og billeder fra det Europa, vi har mødt på vores rejser siden 2013. I marts 2019 kommer vi hjem efter en fire måneder lang rejse, hvor vi endnu engang lægger ører til europæernes stemmer, holdninger og historier for på den måde at få en forståelse for de mest markante strømninger i Europa i dag. Vi besøger blandt andet Estland og andre lande, der har Rusland som nabo, Macrons Frankrig under forandring, det autoritære Ungarn, Ukraine i opbrud, og Grækenland, Italien og Spanien, der stadig kæmper med migration og arbejdsløshed.


Vi garanterer for overraskende perspektiver, engagement og inspiration i vores foredrag, hvor rejsehistorier kombineres med politisk analyse på en engagerende og lærerig måde. Tilhørerne inddrages aktivt og tager stilling til europæiske problemstillinger, eksempelvis forholdet til Rusland, arbejdsløshed, højredrejning, klima samt EU-samarbejdets tilstand og fremtid.


Vi kan moderere vores foredrag, så det passer til jer. Eksempelvis kan vi også lave foredrag specifikt om flygtningekrisen, aktivisme i Europa eller om den europæiske ungdomsgeneration.

Bestil et foredrag, før det er for sent. Der er stadig plads i vores kalender i marts, april og maj 2019.


Emneord: , Øvrige emner

Varighed: 90 minutter ekskl. pause

Pris: Indhent tilbud

AV-udstyr: Projektor og lydanlæg (til minijack)

Bosiddende: København N

Søg foredrag ud fra emneord

Foredrag og foredragsholdere kan også søges ved brug af 'Søg' funktionen
på toppen af siden.

Om EUforedrag.dk

EUforedrag.dk er formidler mellem arrangør og foredragsholder. Det koster ikke noget, at blive repræsenteret på EUforedrag.dk, ligesom det ikke koster noget for arrangører, at få kontakt til en foredragsholder på EUforedrag.dk.

Vi anvender kun nødvendige cookies på denne hjemmeside

Læs mere