DEOundervisning

Materialer og forløb til undervisning i EU

DEO - EU-debat

Debatmøder, bøger og rejser

Privatlivspolitik

Hjemmesiden anvender kun nødvendige cookies , læs mere her

Book dette foredrag

En blød supermagt

et foredrag om EU’s udenrigspolitiske ambitioner

Et foredrag af Helga Molbæk-Steensig

Dette foredrag er baseret på DEOs projekt ’Kan EU skabe Fred i Verden’ og vil lægge op til debat om EU's udenrigspolitik. Hvordan adskiller EU's udenrigspolitik sig fra en nationalstats udenrigspolitik? Hvad er EU's udenrigspolitiske position lige nu og hvad vil den være i fremtiden? Og hvad kan du gøre for at påvirke den?

Foredraget vil sætte tilhørerne i stand til at: Kende forskel på hård og blød magt. Vide hvordan EU's bløde magt adskiller sig fra for eksempel USA's. Vide hvilke organisationer og kontorer, der varetager EU's udenrigspolitik. Forstå hvad det nye forsvarssamarbejde går ud på. Selvstændigt tage stilling til hvilken retning EU's udenrigspolitik bør have og forsøge at påvirke den ved hjælp af de demokratiske muligheder, der er for at få indflydelse i EU.


Emneord: EU politik, Øvrige emner

Varighed: 2 timer

Pris: Efter aftale

AV-udstyr: Powerpoint

Bosiddende: København

Søg foredrag ud fra emneord

Foredrag og foredragsholdere kan også søges ved brug af 'Søg' funktionen
på toppen af siden.

Om EUforedrag.dk

EUforedrag.dk er formidler mellem arrangør og foredragsholder. Det koster ikke noget, at blive repræsenteret på EUforedrag.dk, ligesom det ikke koster noget for arrangører, at få kontakt til en foredragsholder på EUforedrag.dk.

Vi anvender kun nødvendige cookies på denne hjemmeside

Læs mere