DEOundervisning

Materialer og forløb til undervisning i EU

DEO - EU-debat

Debatmøder, bøger og rejser

Privatlivspolitik

Hjemmesiden anvender kun nødvendige cookies , læs mere her

Book dette foredrag

Mod vinden - Danmarks plads i Europa

Et foredrag af Erik Høgh-Sørensen

Hvordan EU har indflydelse på næsten alt vi kommer i berøring med,
Erik Høgh-Sørensen har næsten 25 års erfaring fra international journalistik, herunder fem år i Bruxelles og over 7.000 nyhedsartikler om EU og NATO.
Han har set EU indefra og kan berette i detaljer om, hvordan tingene foregår i Bruxelles, herunder et inside-perspektiv på hele EU's beslutningsproces og Danmarks europæiske rolle.
Som bosiddende på en af Danmarks mest isolerede øer evner forfatteren også at fortælle om "udkants-Danmark" og hvordan erhvervslivet kan tilgodeses.

Andre foredrag af Erik Høgh-Sørensen:

Nazisterne der slap fri

Den danske kz-læge Carl Værnets forsøg på at "kurere" homoseksuelle fanger. Chefterroristen Søren Kam. Den ukendte Kaj Munk-morder. Og den tyske terrorist, der ustraffet slap fra at snigmyrde 33 uskyldige civile danskere. Disse og andre dokumentariske beretninger blev i tiden 1997-2013 afsløret af journalist Erik Høgh-Sørensen, som af TV2 blev døbt "nazijægeren". Hans foredrag er et retspolitisk rædselskabinet, som rækker ind i nutiden og berører begrebet "terror" og har tråde til krigene i eks-Jugoslavien, Rwanda og nu Ukraine. For efter en krig, hvordan finder man egentlig balancen mellem behovet for fred og forsoning i forhold og kravet om ret og vrang og retsbevidsthed?

Så flyt dog til "udkants"-Danmark!

Drømmen om at flytte fra storbyens trafik, stress og jag strander ofte på, at man ikke kan tage sit gode job med sig. Men det ER muligt. Erik Høgh-Sørensen har i adskillige år boet på Anholt og passet sit job som kommunikationschef i en Mærsk-division. Foredraget handler om livskvalitet og om fordele såvel som ulemper ved at følge drømmen og flytte til "udkants"-Danmark. Han har masser af tips til, hvordan man overtaler chefen til at sige okay til ideen.


Emneord: Økonomi, EU politik

Varighed: 45 minutter - 2 timer

Pris: 4000 kr

AV-udstyr: Både ja og nej - hvis det ønskes, så ja. Jeg opererer simpelt med en huskepind og ppt

Bosiddende: 9870, Sindal

Søg foredrag ud fra emneord

Foredrag og foredragsholdere kan også søges ved brug af 'Søg' funktionen
på toppen af siden.

Om EUforedrag.dk

EUforedrag.dk er formidler mellem arrangør og foredragsholder. Det koster ikke noget, at blive repræsenteret på EUforedrag.dk, ligesom det ikke koster noget for arrangører, at få kontakt til en foredragsholder på EUforedrag.dk.

Vi anvender kun nødvendige cookies på denne hjemmeside

Læs mere