DEOundervisning

Materialer og forløb til undervisning i EU

DEO - EU-debat

Debatmøder, bøger og rejser

Privatlivspolitik

Hjemmesiden anvender kun nødvendige cookies , læs mere her

Book dette foredrag

Ich bin ein europærer

Et foredrag af Amin Alavi

Hvad er EU og hvordan ses EU i resten af verden?
Hvad ved jeg om Europa og den europæiske kultur og institutioner, hvad end de er? Jeg er jo født i Iran, har været flygtning i Danmark og siden har jeg bare været en slags håbløs, rastløs og en uintegrerbar nomade, der har rejst og boet rundt omkring. Kort sagt, en fremmed næsten hele mit liv. 

Men måske derfor ved jeg mere end de fleste om hvad det betyder at være europærer, hvad EU er, hvilke regler danner grundlaget for den, hvordan den fungerer (eller ikke gør) og hvorfor, og hvor den er på vej hen til.
Foredraget tager udgangspunkt i, at ens egen verdensbillede indadtil ikke er det samme som udadtil. Men begge aspekter danner helheden for at være noget, fx EU eller EU-borger.
Via et multimedie, engagerende, interaktiv, underholdende og provokerende foredrag sætter vi spørgsmålstegn ved Europa som fremstilles via EU. Håbet er at blive et bedre menneske uanset om man er europærer, føler sig som europærer eller bliver betragtet som europærer.


Emneord: EU politik, Øvrige emner

Varighed: 1-1,5 time + evt. diskussion

Pris: Efter aftale

AV-udstyr: Projektor og evt lydanlæg

Bosiddende: København

Søg foredrag ud fra emneord

Foredrag og foredragsholdere kan også søges ved brug af 'Søg' funktionen
på toppen af siden.

Om EUforedrag.dk

EUforedrag.dk er formidler mellem arrangør og foredragsholder. Det koster ikke noget, at blive repræsenteret på EUforedrag.dk, ligesom det ikke koster noget for arrangører, at få kontakt til en foredragsholder på EUforedrag.dk.

Vi anvender kun nødvendige cookies på denne hjemmeside

Læs mere