DEOundervisning

Materialer og forløb til undervisning i EU

DEO - EU-debat

Debatmøder, bøger og rejser

Book dette foredrag

Ungdommens Europa

Et foredrag af Vores Europa - Elena Askløf og Peter Laugesen

Et foredrag om de unge europæeres udfordringer på baggrund af et års rejse gennem 24 europæiske lande.
Europa er i krise, og det har gjort ungdomsgenerationen til en såkaldt tabt generation. Men hvem er de unge europæere egentlig? På et års rejse har vi besøgt 24 europæiske lande, kørt 25.000 km, interviewet 500 unge europæere og boet i 100 forskellige unge menneskers hjem. Vi dedikerede os til at forstå andre unge europæeres situation, og nu dedikerer vi os til at dele vores historier og viden om Europa med jer.

Ved hjælp af engageret formidling samt lyd, fotos og video fra vores rejse åbner vi Europa op og tager jer med på rejse, hvor vi blandt andet møder nationalisme i østeuropa, eksistentiel angst i Norge, nyorientering i Grækenland samt mange andre fænomener og perspektiver.

Vi diskuterer vigtige og aktuelle problemstillinger i Europa og afsættet er i den virkelige verden, blandt virkelige mennesker i virkelige situationer. I vores foredrag er det deres stemmer, meninger og følelser som er udgangspunktet for at forstå Europas situation.


Emneord: Øvrige emner, Europæiske unge

Varighed: 90 minutter, ekskl. pause.

Pris: Indhent tilbud

AV-udstyr: Projektor og lydanlæg (til mini-jack)

Bosiddende: København N

Søg foredrag ud fra emneord

Foredrag og foredragsholdere kan også søges ved brug af 'Søg' funktionen
på toppen af siden.

Om EUforedrag.dk

EUforedrag.dk er formidler mellem arrangør og foredragsholder. Det koster ikke noget, at blive repræsenteret på EUforedrag.dk, ligesom det ikke koster noget for arrangører, at få kontakt til en foredragsholder på EUforedrag.dk.

Læs mere