DEOundervisning

Materialer og forløb til undervisning i EU

DEO - EU-debat

Debatmøder, bøger og rejser

Book dette foredrag

De unge briters syn på Brexit

Et foredrag af Vores Europa - Elena Askløf og Peter Laugesen

Foredraget tager udgangspunkt i videointerviews med unge briter fra England, Skotland, Nordirland og Wales, som vi har foretaget på en rejse i april-maj 2017.

Vi rejste rundt for at tale med unge briter og finde ud af, hvad forskellige unge fra forskellige økonomiske, kulturelle og politiske baggrunde mener om situationen for dem og deres land efter Brexit.
Foredraget vil altså gøre dig klogere på hvordan ungdommen forholder sig til den nye situation i Storbritannien. Det handler om en ungdomsgeneration, der skal finde sit ståsted i en foranderlig tid og om klasseforskel, nationalisme, generationsforskel, fortid og fremtid og udlængsel.

Foredraget er relevant for alle aldersgrupper, men er særligt velegnet til unge mellem 15 og 30 år, da det er unge i denne alder foredraget tager udgangspunkt i.


Emneord: Brexit, Europæiske unge

Varighed: 90 minutter ekskl. pause

Pris: Indhent tilbud

AV-udstyr: Projektor og lydanlæg (til minijack)

Bosiddende: København N

Søg foredrag ud fra emneord

Foredrag og foredragsholdere kan også søges ved brug af 'Søg' funktionen
på toppen af siden.

Om EUforedrag.dk

EUforedrag.dk er formidler mellem arrangør og foredragsholder. Det koster ikke noget, at blive repræsenteret på EUforedrag.dk, ligesom det ikke koster noget for arrangører, at få kontakt til en foredragsholder på EUforedrag.dk.

Læs mere

Error loading MacroEngine script (file: RssFooterBoks.cshtml)